Angrerett og returrett

  • Angrerett

  • Du som kunden har angrerett i 14 dager jfr. Angrerettloven fra den dato du har mottatt varene. Hvis du ønsker å angre ditt kjøp må du selv arrangere og betale for returfrakten. For å være berettiget til retur varene må være i samme stand som du mottok, som betyr kan ikke være skadet, brukt eller vasket. Alle merkelapper, etiketter og originalforpakninger må fortsatt være intakte.

  • Retur av varer

  • Kontakt oss på kundeservice@sovsott.no før du sender varen tilbake og meld ifra om din retur. Du må du selv arrangere og betale for returfrakten og retur kan ikke sendes i postoppkrav.

    Når din retur er mottatt og inspisert, vil vi sende deg en e-post for å varsle deg om at vi har mottatt den returnerte varen din. Vi vil også varsle deg om godkjenningen eller avvisningen av refusjonen din. Vi garanterer refusjon på alle varer, så lenge de er i ubrukt stand når de returneres. Alle merkelapper, etiketter og originalforpakninger må fortsatt være intakte, og varene kan ikke være skadet, brukt eller vasket.

    Tilbakebetaling for varer som blir sendt i retur og godkjent skjer vanligvis innen 14 virkedager til den kontoen som ble benyttet ved kjøp av produktet.

  • Reklamasjon

  • Vi selger alle varer med 2 års reklamasjonsrett jfr. Kjøpsloven. Varegarantien dekker kun opprinnelige fabrikasjonsfeil. Reklamasjonsretten omfatter for eksempel ikke feil som er omfattet av normal slitasje. Kontakt oss på kundeservice@sovsott.no før du sender varen tilbake og beskriv varens feil/defekt samt bildebevis.