Kjøpsvilkår

Generelt

Følgende kjøpsvilkår gjelder for salg av barne- og babyprodukter (heretter kalt «produktene») av Grecka Creations, organisasjonsnummer 919 639 512 (heretter kalt «Sov Søtt»). Gjennom hele nettstedet refererer uttrykkene "vi", "oss" og "vår" til Sov Søtt.

Ved kjøpe av produkter fra oss godtar du å være bundet av følgende Kjøpsvilkår og betingelser ("Vilkår for bruk", "Vilkår"), inkludert de tilleggs betingelsene og retningslinjene referert her.

Vennligst les disse Kjøpsvilkårene nøye før du bekrefter bestilling. Hvis du ikke godtar alle vilkårene i denne avtalen, kan du ikke bestille våre produkter.

Eventuelle nye funksjoner eller verktøy som legges til den nåværende butikken, skal også være underlagt vilkårene for bruk. Du kan gjennomgå den nyeste versjonen av vilkårene når som helst på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse vilkårene for bruk ved å legge ut oppdateringer og / eller endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke denne siden regelmessig for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettsiden etter utskriften av eventuelle endringer utgjør aksept av disse endringene.

For å kunne handle hos oss må du har fylt 18 år eller ha tillatelse fra en foresatt. Du må ikke bruke våre produkter for ulovlig eller uautorisert formål. Du må ikke overføre noen ormer eller virus eller noen ødeleggende kode. Brudd eller brudd på noen av vilkårene vil resultere i en umiddelbar avslutning av tjenestene dine.

 • Copyright

 • Du samtykker i ikke å reprodusere, kopiere,  selge, videreselge eller utnytte deler av produkter uten skriftlig tillatelse fra oss.

 • Endringer til produkter og priser

 • Prisene for våre produkter kan endres uten varsel. Alle prisene som er angitt på sovsott.no er inklusive moms. Fraktkostnaden på NOK 99,- inkl. MVA kommer i tillegg. Kampanjetilbud på produkter gjelder så langt lageret rekker, om ikke noe annet oppgis av sovsott.no.

  Vi forbeholder oss retten til når som helst å endre eller avbryte produkter uten varsel når som helst. Enkelte produkter kan ha begrensede mengder og er gjenstand for retur eller utveksling i henhold til vår returpolicy. Vi har gjort vårt ytterste for å vise så nøyaktig som mulig farger og bilder av våre produkter.

 • Nøyaktighet av fakturering og bankkontoinformasjon

 • Vi forbeholder oss retten til å nekte enhver bestilling du plasserer hos oss. Vi kan, etter eget skjønn, begrense eller avbryte mengder kjøpt per person, per husholdning eller per bestilling. Disse begrensningene kan omfatte bestillinger som er plassert av eller under samme kundekonto, samme kredittkort og / eller bestillinger som bruker samme fakturerings- og / eller fraktadresse. Hvis vi endrer eller avbestiller en bestilling, kan vi prøve å varsle deg ved å kontakte e-postadressen og / eller faktureringsadressen / telefonnummeret som ble oppgitt ved bestilling. Vi forbeholder oss retten til å begrense eller kansellere bestillinger som etter vårt skjønn synes å være plassert av forhandlere eller distributører.

  Du samtykker i å gi nåværende, fullstendig og nøyaktig innkjøps- og kontoinformasjon for alle kjøp som er gjort i butikken vår. Du godtar at du raskt oppdaterer kontoen din og annen informasjon, inkludert e-postadressen din og kredittkortnummer og utløpsdatoer, slik at vi kan fullføre transaksjonene dine og kontakte deg etter behov.

 • Bestilling

 • Når vi mottar din bestilling, sender vi en ordrebekreftelse på e-post som gjør ditt kjøp bindende. Du er selv ansvarlig for å se gjennom bestillingen din før du bekrefter og betaler. Når du bekrefter kjøpet, godkjenner du våre Kjøpsvilkår og at dine personopplysninger registreres i vårt kunderegister.

  Ved eventuelle feil på for eksempel pris eller produkttilgjengelighet, forbeholder vi oss retten til å korrigere dette i ettertid. Dersom du ikke er fornøyd med vår korrigering kan du avbestille din ordre uten kostnad.

 • Betaling

 • Vi tilbyr kortbetaling med VISA, MasterCard og Apple Pay i samarbeid med Stripe.

  Hvis du oppgir kredittkortinformasjonen din, blir informasjonen kryptert ved hjelp av SSL (Secure Socket Layer Technology). Selv om ingen overføringsmetode over Internett eller elektronisk lagring er 100% sikker, følger vi alle PCI-DSS krav og implementerer ytterligere akseptert industristandard.

 • Levering og forsinkelse

 • Sov Søtt har fast fraktpris på NOK 99,- inkl. MVA og vi også tilbyr fri frakt når du har bestilt varer for minimum NOK 1.500,- inkl. MVA.

  Levering av bestilte varer skjer med PostNord eller Posten/ Bring. Leveringstid er normal 3-5 arbeidsdager fra o med din bestilling er bekreftet. Bestilling blir levert til din nærmeste PostNord- hentested eller Postkontor. Om pakken ikke hentes innen 14 dager sendes den i retur.

  Levering av produktene skjer på det sted som er angitt på ordrebekreftelsen. Sov Søtt er ansvarlige for varer under transporten fra oss til deg. Ved en eventuell retur til oss er det du som kunde som er ansvarlig for produkter. Vis produktet er skadet ved leveringstilfellet kontakt oss så fort som mulig på kundeservice@sovsott.no.

  Dersom leveringen av produktene blir forsinket, vil vi kontakte deg så fort vi har kunnskap om det. Avhengig av forsinkelsens lengde kan du heve kjøpet uten ekstra kostnader.

 • Uavhentede bestillinger

 • Dersom du unnlater å hente pakken på utleveringssted ditt vil du bli fakturert et gebyr på NOK 400,- inkl. MVA, som deker returfrakt og ekspedisjonskostnad for oss. Dersom du angrer kjøp og vil bruke angreretten, må du først hente ut pakken og deretter returnere i henhold til returpolitikk.

 • Tvister

 • Klagemål eller synspunkter om Sov Søtt tjenester eller produkter bør meddeles til kundeservice@sovsott.no. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom du ikke er fornøyd med vår håndtering av ditt ærende er du velkommen til å henvende deg til Forbrukerrådet i nærheten av der du bor. Alle tvister skal løses etter norsk rett.