Om oss

Sov Søtt ble født i Norge med det formål å gi ditt barn de beste forutsetninger for en god nattesøvn. Inspirasjonen til å skape produktene var vår egen erfaring med å gjøre vår lille prinsesse klar for natten.

Vi vet hvor viktig søvn er for ditt barns utvikling. Vi har derfor benyttet høykvalitets råmaterialer og produsert våre produkter i EU. Alle våre produkter er laget av Oeko-Tex Standard 100 sertifiserte materialer, noe som betyr at de er sikre selv for de yngste barna.

Våre produkter har håndmalt design utført av europeiske designere og emballasjen er laget av resirkulerte materialer. Vi sammrbeider med bedrifter some støtter kvinner. I vårt tilbud finner du produkter som er nødvendige for hvert barns drøm fra de første dagene til livet til de første årene av skolen. Temaet for samlingen er dyr, og den første samlingen er viet til dyrene i nord. Vi ønsker å være med å åpne barnas rom og skape et sted hvor barna kan la fantasien utfolde seg og drømme seg selv til søvn.

Du kan kjøpe våre produkter hjemmefra selv mens du ammer. Her kan du lese vårt tilbud og enkelt og trygt bestille et produkt som vi vil levere innen få arbeidsdager.

Sov sott.